NOEMI COACHING PSIGOLOGÍA
Sobre Mi
El meu bagatge professional com a gestora durant més de 20 anys de centres públics i privats per a persones en risc d'exclusió social, m'ha ajudat a desenvolupar qualitats com la gestió de les emocions, el lideratge i la motivació que, juntament amb la meva formació en psicologia, em permeten acompanyar persones en moments de reconstrucció personal o professional, de manera individual o treballant en grup.
Ajudo a persones en processos de canvi de treball, prejubilacions, emancipació dels fills, presa de decisions importants, crisi en els objectius personals o grupals i transformació per poder arribar a viure plenament des de la consciència, moments en què necessitem una guia per reprendre les regnes de la nostra vida.
Sóc Llicenciada en psicologia, col·legiada pel COPC, i he complementat la meva formació amb un grau superior de Coaching, PNL i EFT (desbloqueig emocional). També m'he format com a Educadora Social i com gestora de centres residencials.
Com psicòloga coach, disposo d'una millor compressió de la complexitat de la persona com a individu dins d'un grup i del seu entorn, obtenint resultats i canvis significatius, consolidats en el temps i en el seu rendiment.
background
Benvinguts a la meva consulta